Ad Executive’s Office | corporate style gets a makeover

home / portfolio / Commercial / Ad Executive’s Office | corporate style gets a makeover

LOCATION

Dallas, TX

PROJECT

This Pulp-designed workspace encourages the creative process and inspires to bring out the best in this advertising executive’s workday though personal touches and an unorthodox workflow. Our client came to us after we successfully designed his family residence, uninspired by his office and challenged by the odd-shaped floor plan of this high rise office. The challenge was met by creating three separate, yet cohesive, spaces that consist of a workspace, a creative meeting space, and a music corner- all brimming with personal touches. In one of the country's leading advertising firms, Pulp created a space that increased creative productivity, showcased our client's style, and created a mood and ambiance that is not typical of most high-rise offices. Custom-framed concert posters for our client’s collection and unique personalized furnishings gave our client the creative edge he needs to work, stay inspired, and impress.

COLLABORATOR

Martin Ringle, contractor
-

BEFORE & AFTER
scroll through the gallery

BEFORE
the workspace

AFTER
the workspace

BEFORE
the workspace

AFTER
the workspace