Traditional Home Showhouse | napa valley 2017

home / portfolio / Pulp Projects / Traditional Home Showhouse | napa valley 2017

LOCATION

Napa Valley, CA

PROJECT

Customized with pieces inspired by the luxurious, jewel-tone surroundings of Napa Valley and its harvest, this sophisticated space was created for a Napa Valley winery owner. The Pulp design team turned this underutilized stair landing space into a useful lounge area for Traditional Home magazine. The resulting space is a luxurious, jewel-toned beauty, perfect for the pages of Traditional Home.

AS SEEN IN

TRADITIONAL-HOME-LOGO1

COLLABORATOR

David Livingston, Photographer
"We had a small space that we had to make dynamic... We wanted to do something that was all about Napa after harvest. It was all about opulence and rich colors and golds."
- Beth Dotolo + Carolina V. Gentry, Co-Founders + Principal Interior Designers

OUR DESIGN RENDERING

THE FINISHED DESIGN