3/1/17

Before + After: Eclectic Abode

before-after-qa-vic-vertical

This eclectic residence is a highly personalized take on a historic home in Seattle’s Upper Queen Anne neighborhood. With teals and reds set against highly textured neutrals, this home stays true to its traditional roots while showcasing eclectic accessories and patterns.

We transformed this home for a pair busy medical professionals with two young children — with no time to create a finished look on their own, we loved being able to help them create a comfortable home that perfectly reflects their personalities.

Take a look at the space before and after its refurbishing below, and don’t forget to look at the entire project here.

Kitchen

before-kitchen

“One of the things that excited me was the refresh of the kitchen. It was a huge transformation just with some paint.” – Carolina, Co-Founder + Principal Interior Designer

unspecified-10

unspecified-7

“It’s bright and it’s light and it still feels homey.” – Dominique M., Client

unspecified-8

 

Eating Area

before-dining-kitchen

unspecified-9

“We did this really cool bone inlay table, and then we reupholstered all of their bench cushions in this indoor/outdoor fabric that was teflon-coated. You can’t kill it. It’s perfect for kids, perfect for an eating area.” – Beth, Designer

unspecified-11

unspecified-12

 

Formal Dining Room

before-dining-room

unspecified-16

“I remember being really surprised when you came back and gave your proposal, I felt like, ‘That is exactly what I want.'” – Dominique M., Client

unspecified-18

unspecified-17

 

Living Room

before-living-room

unspecified-26

“I like the eclectic vibe of the entire home.” – Carolina, Co-Founder + Principal Interior Designer

unspecified-14

unspecified-15

 

Sitting Area

before-family-room

unspecified-4

“I remember being amazed at how beautiful it was. And how it was just… done. And it was lovely. It felt like us and like we were starting the newest phase of our life.” – Dominique M., Client

unspecified-5

unspecified-13

We wanted to create a space that felt comfortable and personal. We’re so glad our clients feel at home! Don’t forget to take a look at the full project here.

Credits

CONNECT:

GET INSPIRED

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER TO
GET AN INSIDER LOOK IN YOUR INBOX