Queen Anne Basement Renovation

home / portfolio / Pulp Projects / Queen Anne Basement Renovation

LOCATION

Seattle, Washington

PROJECT

A few years ago, Pulp Design Studios created a richly layered and sophisticated design for our clients' Queen Anne craftsman home (click here to see that project). So when those clients were ready to renovate their basement, they knew who to call. And we wanted to be sure the below-ground space had as much chic style as the rooms upstairs, so we gave them color and style to the max. Not only did we provide them with a luxe lair to hang out in with family and friends, but we also dialed up our creativity by designing a hidden wine room. On the outside, Pulp gave the kids a lot of storage for their games and shoes. And with one easy swing of the bookshelves, a secret space is revealed inside for the adult beverages in the house! It's an out-of-the-box idea that is a hallmark of Pulp's design work.

COLLABORATOR

Adapt Architecture , Architect
Ambrose Construction, Contractor
Stephen Karlisch, Photographer
-

BEFORE + AFTER
scroll through the gallery

BEFORE
the seating + game area

AFTER
the seating + game area

BEFORE
the storage area + bath

AFTER
the storage area + bath

BEFORE
the lounge area

AFTER
the lounge area

BEFORE
the bathroom

AFTER
the bathroom

BEFORE
the staircase + storage

AFTER
the staircase + storage

AFTER
the staircase + storage

AFTER
storage opening to the hidden wine cellar

AFTER
the hidden wine cellar

BEFORE
the hidden wine cellar

AFTER
the hidden wine cellar